Connect with us
Επιμελητηρίο

Επιχειρήσεις

Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου τώρα και στην Αθήνα!

Ανέβηκε

στις

Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου τώρα και στην Αθήνα! 7
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

ΣΗΜΕΡΑ η ανάγκη για υγιή και όμορφα πόδια είναι …επιτακτική! Βασικό και σπουδαίο ρόλο παίζει η επιστήμη της Ποδολογίας, η οποία ως γνωστόν ανήκει στον παραϊατρικό κλάδο και ασχολείται με τις παθήσεις των κάτω άκρων. Η αποκλειστική ιατρική παρακολούθηση και θεραπεία των ασθενών με παθήσεις των κάτω άκρων δεν είναι σήμερα εφικτή, κάτι που έρχεται να κάνει το επιστημονικό εξειδικευμένο προσωπικό.

Σε αυτόν τον τομέα, ανήκουν η Ποδολογία, η Ορθοπεδική τεχνική υποδημάτων, η Φυσιοθεραπεία και πολλά ακόμη. Ο Ποδολόγος ειδικεύεται στις επιπλοκές και δυσλειτουργίες των νυχιών και του δέρματος, οι οποίες προκαλούνται από την προχωρημένη ηλικία, τις παθολογικές αιτίες (π.χ. Σακχαρώδη Διαβήτη, αρθρίτιδα), και τις μηχανικές πιέσεις (στενά η κοντά υποδήματα, στενές κάλτσες, τραυματισμούς ), και παρέχει εξειδικευμένη περιποίηση στα σκληρά και δύσκολα νύχια, στην επώδυνη εισχώρηση του νυχιού στο δέρμα, στις ονυχομυκητιάσεις, στους κάλους, στις σκληρύνσεις του δέρματος, στα επώδυνα ανοίγματα στις πτέρνες, κ.α..

Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου τώρα και στην Αθήνα! 8Ο ποδολόγος-ποδοθεραπευτής ασχολείται με την φροντίδα των ποδιών, αντιμετωπίζει προβλήματα και διαπιστώνει παθολογικές αλλαγές οι οποίες απαιτούν ιατρική θεραπεία. Έτσι λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ ασθενούς, ιατρού, κατασκευαστού ορθοπεδικών υποδημάτων ή ακόμη και φυσιοθεραπευτών. Εκτός από τα προληπτικά μέτρα, ο ποδολόγος είναι υπεύθυνος για μια σειρά από εξειδικευμένες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων. Η εξειδίκευση του Ποδολόγου στην πρόληψη, περιποίηση και στην έγκαιρη αναγνώριση τυχόν ζημιών στα κάτω άκρα ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη ή με το σύνδρομο του «Διαβητικού Ποδιού», συμβάλλει στην αποφυγή ακρωτηριασμού, ο οποίος δυστυχώς ακόμα και σήμερα καταγράφει μεγάλα νούμερα στις στατιστικές.

Κι αυτού μάθατε τι εστί Ποδολογία, προχωράμε στο επόμενο ερώτημα… Ποιος ειδικεύεται στην Καλαμάτα; Μα φυσικά το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρρόης Πετροπούλου! Με συνεχή κατάρτιση, εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό, το Κέντρο Ποδολογίας Καλλιρρόης Πετροπούλου δύναται να αντιμετωπίσει παθήσεις και ποδολογικά προβλήματα, σε εναρμόνιση με την ιατρική δεοντολογία. Παρέχει εκβιομηχανική εξέταση και υποστήριξη σε ασθενείς, εξειδικευμένη φροντίδα σε ασθενείς υψηλού κινδύνου (διαβητικούς, ψωριασικούς, αιμοροφιλικούς, ρευματοπαθείς) με σύγχρονες τεχνικές θεραπευτικής φροντίδας. Με μεγάλη αφιλοκερδή και κοινωνική προσφορά

Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου τώρα και στην Αθήνα! 9Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου αντιμετωπίζει παθήσεις όπως: Διαβητικό πόδι, δερματικές μολύνσεις ποδιών, κάλους, σκληρύνσεις πέλματος, ξηροδερμία ποδιών, υπερκερατώσεις, ραγάδες φτέρνας, μυρμηγκιές, ψωρίαση, ασθένειες και δυσμορφίες νυχιών, όπως υπερπάχυνση, εισχώρηση νυχιών στο δέρμα και επιδιόρθωση νυχιού χωρίς χειρουργείο με μερική ονυχεκτομή κ.ά. Επίσης, αντιμετωπίζει επιπλοκές ρευματικού ποδιού, λόγω οστεικών παραμορφώσεων, δυσμορφιών δακτύλων και πέλματος. Παράλληλα, συστήνει την εκτέλεση πελματογαφήματος σε όποιες παθήσεις απαιτείται και χρήση ορθοτικών πάτων ή βοηθημάτων, για άμεση αποφόρτιση και ανακούφιση των κάτω άκρων.

Μέλημά της, η προφύλαξη της υγείας των ασθενών, για αυτό και τα Ποδολογικά Κέντρα της είναι εξοπλισμένα και διαθέτουν απολυμαντήρα, ειδικό συρτάρι συντήρησης / φύλαξης εργαλείων με λαμπτήρες UV, απολύμανση με χημικά και αντισηπτικά σκευάσματα πιστοποιημένα από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Ε.Ε., καθώς και χειρουργικό ιατρικό κλίβανο αποστείρωσης τελευταίας τεχνολογίας Sterilisator 75 MELAG και KLENZ ELFUR CK υποδημάτων. Εξυπηρετεί συνανθρώπους της με τη δυνατότητα να τους προσφέρει τις ποδολογικές της υπηρεσίες κατ’ οίκον.

Εκτός από Καλαμάτα που αλλού; Πλέον και στην Αθήνα! Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου επεκτείνεται, μεγαλώνει…

Η Αθήνα αποτελεί το νέο σταθμό ανάπτυξης της γνωστής καλαματιανής Ποδολόγου, που εγκαινιάζει το δεύτερο κατάστημά της στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 18, στο Κολωνάκι!
Πλέον θα παρέχει τις εξαιρετικές υπηρεσίες της και στην πρωτεύουσα της χώρας, μόνο με ραντεβού!

Το Κέντρο Ποδολογίας της Καλλιρόης Πετροπούλου τώρα και στην Αθήνα! 10

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ
Καλλιρόης Πετροπούλου
1) Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακείμ 18
2) Καλαμάτα, Μητροπέτροβα 7-9
Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 7216546, 27210 25523
και κινητό 6946924358
e-mail: roypetr@yahoo.gr

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ