Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Τελικό Καλαμάτα – Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον

Ανέβηκε

στις

Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 19
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Ο αγώνας για την 20η αγωνιστική της Football League ανάμεσα στην Καλαμάτα και την ΠΟ Τρίγλιας έληξε με την ομάδα της Μεσσηνίας να παίρνει την νίκη με 1 – 0, δίνοντας της την ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία και ένα καλύτερο μελλον.

Η ομάδα της Καλαμάτας, για άλλο ένα παιχνίδι με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της, φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της και να παίρνει πολύτιμα αποτελέσματα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, στο 8′ η κεφαλιά του Σγούρη «έγλειψε» το δοκάρι και πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 14΄ο Ντούνγκα αστόχησε προ κενής εστίας. Ομως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 27′ ο Οσμάνατζιτς πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 44′ ο Μάτζαρης απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Ευθυμιάδη και ο ίδιος παίκτης «άγγιξε» για 2η φορά το γκολ στο 50′, όταν το δυνατό του σουτ αποκρούστηκε από το δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά η «Μαύρη Θύελλα» διαχειρίστηκε στο ματς και πήρε την πολύτιμη νίκη, παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 80′ (αποβολή του Χριστοφιλέα).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Mατζάρης, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Οσμάνατζιτς (81′ Νάσερ), Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος (88′ Κανούτσης), Ιντρίσι (62′ Αλεξόπουλος), Μουσμπίμπα.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Κουρέλλας (81′ ,Μαντζίδης), Μιλκούδης, Σγουρής, Ζώτος (89′ Παπαδημητρίου), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (66′ Λαζαρίδης), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης.

Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 20

 

Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 21

Καλαμάτα - Τρίγλια

Καλαμάτα – Τρίγλια 1-0 το γκολ

Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 22

Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 23 Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 24 Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 25 Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 26 Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 27 Τελικό Καλαμάτα - Τρίγλια 1-0 νίκη που αφήνει ελπίδες για το μέλλον 28top

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ