Connect with us
Επιμελητηρίο

Περίεργα

Viral η αντίδρασή ενός πιτσιρικά… έκανε πως λιποθύμησε μπροστά στον Μητσοτάκη

Ανέβηκε

στις

Viral η αντίδρασή ενός πιτσιρικά... έκανε πως λιποθύμησε μπροστά στον Μητσοτάκη 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Έκανε πως λιποθύμησε στον Μητσοτάκη

Ο πιτσιρικάς από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας έκλεψε την παράσταση με την αντίδρασή του μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, είχαν το πρωί της Δευτέρας οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Καλλιθέας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνομιλία με τους μαθητές του σχολείου, τα είπε με τους δάσκαλους, ενώ επισκέφτηκε και κάποιες τάξεις κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Για παράδειγμα στην Α’ Δημοτικού μπήκε την ώρα που παρακολουθούσαν σε παραμύθι τον «Μικρό COVID-19», που εξηγεί όλα όσα στην ηλικία τους πρέπει να γνωρίζουν, και χαρακτήρισε «δύσκολη εξίσωση που κληθήκαμε να λύσουμε όλοι μαζί» την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, «αλλά τα καταφέραμε καλά», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, την παράσταση στην επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού έκλεψε ένας πιτσιρικάς με την αντίδρασή του.

Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο με τη Νίκη Κεραμέως, έκανε μία πρώτη βόλτα στο προαύλιο. Εκεί ήταν μία δασκάλα με τους μαθητές και αμέσως τους ρώτησε αν ξέρουν ποιος είναι αυτός. Όταν τους είπε πως είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ένας πιτσιρικάς έκανε πως λιποθύμησε.

ΠΗΓΗ

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ