HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Σταδιακή ενίσχυση των ανέμων και λίγες σποραδικές νεφώσεις, πυκνότερες στην ανατολική και νότια Ελλάδα περιμένουμε την Τρίτη 25/09/2018....

Σταδιακή ενίσχυση των ανέμων και λίγες σποραδικές νεφώσεις, πυκνότερες στην ανατολική και νότια Ελλάδα περιμένουμε την Τρίτη 25/09/2018. Τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, της Ευβοίας, των Σποράδων, της Κρήτης και της Πελοποννήσου. Περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων περιμένουνε από τις βραδυνές ώρες.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 9 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 23 στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 28 και τοπικά 29 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 24 στο Βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 29 και τοπικά 30 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από τα βορειοανατολικά έως 7 και τοπικά 8 με 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά  θα είναι βόρειοι έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι στη συνέχεια σε ανατολικούς έως και 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.