HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέσσερα στα τέσσερα ο Παναθηναϊκός

Ούτε ο Λεβαδειακός μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό ο οποίος κέρδισε πολύ ευκολα με 3-0 στο ΟΑΚΑ και έκανε το 4x4 στο Πρωτάθλημ...

Ούτε ο Λεβαδειακός μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό ο οποίος κέρδισε πολύ ευκολα με 3-0 στο ΟΑΚΑ και έκανε το 4x4 στο Πρωτάθλημα.
Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟ στο ματς από το πρώτο λεπτό. Έκανε γκολ την πρώτη του επίσκεψη στη περιοχή του Επασί στο 5'. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη συρτή σέντρα και ο Καμπετσής την έστειλε στα δίχτυα του Λεβαδειακού.
Η ομάδα του Δώνη είχε τη κατοχή της μπάλας και καθόριζε τον ρυθμό.
Και έφτασε και κοντά και σε δεύτερο γκολ με το δοκάρι του Χατζηγιοβάνη στο 36'.
Οι Βοιωτοί με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να απειλήσουν αλλά μάταια!
Μόνο με ένα σουτ του Σουμπίνιο στο 37' προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί αλλά έδιωξε ο Διούδης.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα γκολ για τον Παναθηναϊκό. Βαθιά μπαλιά του Ινσούα, ο Χατζηγιοβάνης κατέβασε και έκανε το γύρισμα για τον Χατζηθεοδωρίδη ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Στο β' μέρος ο ΠΑΟ πήγε στη διαχείριση του ρυθμού. Ήλεγχε το ματς, κράτησε μπάλα και δεν άφησε τον Λεβαδειακό να ξανά μπει στο ματς.
Ωστόσο είδαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο με πολλά λάθη, φάουλ και ελάχιστες φάσεις όπως μία κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 80' την οποία μπλόκαρε σαν σε προπόνηση ο Διούδης και ένα σουτ του Κάτσε στο 88'.
Όμως είδαμε ένα γκολ. Το τρίτο για τον ΠΑΟ με τον Γιόχανσον μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μακέντα και με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 για τους πράσινους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης(67' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης(67' Κάτσε), Καμπετσής(75' Μακέντα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Επασί, Φαβαρό, Όμο(46' Κρνέτα), Νανγκίς(46' Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Σαβατόνγκο, Σουμπίνιο(72' Μανγκά)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.