Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόγραμμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην παροχή πρώτων βοηθειών υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτ...

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην παροχή πρώτων βοηθειών υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας. Στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ηλικιακές και επαγγελματικές ομάδες να έρθουν σ’ επαφή με τις πρώτες βοήθειες  και αυτός είναι ο λόγος που δίνεται έμφαση στη συμμετοχή ιδρυμάτων, σχολικών μονάδων και φορέων.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», ενώ θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.  Επίσης, θα εκπαιδευτούν οι οδηγοί της εταιρίας Taxi Express Patras.
Στους συμμετέχοντες δίνεται η δυνατότητα να λάβουν το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών EFAC με ισχύ τριών ετών και το βιβλίο πρώτων βοηθειών του Τομέα Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. 
Τα προγράμματα πρώτων βοηθειών θα συνεχιστούν και το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.