Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σκόνη έως την Μ. Παρασκευή - Με Ήλιο το αρνί

Αφρικανική σκόνη έως την Μ. Παρασκευή  Αποπνικτική ατμόσφαιρα, με αφρικανική σκόνη και νεφώσεις έως το μεσημέρι θα επικρατήσει τη Μεγάλη...

Αφρικανική σκόνη έως την Μ. Παρασκευή 
Αποπνικτική ατμόσφαιρα, με αφρικανική σκόνη και νεφώσεις έως το μεσημέρι θα επικρατήσει τη Μεγάλη Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, δημιουργώντας ένα «βαρύ» τοπίο, την ίδια στιγμή που η θερμοκρασία θα «τσιμπήσει» προς τα πάνω, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό κάνουν λόγο για αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης που θα μεταφερθούν μέσω των ανέμων από την έρημο της Λιβύης. Η δε θερμοκρασία, θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς, ενώ στην Αττική, η κατάσταση θα είναι «βαριά», καθώς η σκόνη από την Αφρική θα κατακλύσει τα πάντα, ενώ ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης θα εξελίσσεται αδιάκοπα μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή.


Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο 
Αίθριος θα είναι ο καιρός και το  Μεγάλο Σάββατο. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά και, στις ορεινές κυρίως περιοχές, θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στη δυτική χώρα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στην ανατολική βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 

Ηλιοφάνεια το Πάσχα
Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να είναι γενικά αίθριος με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ωστόσο επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για τον καιρό ανήμερα του Πάσχα ότι  από το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα και κυρίως στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. 
Την Κυριακή του Πάσχα λοιπόν, οι άνεμοι  θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία παρότι θα πέσει λίγο στη βόρεια Ελλάδα θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Τετ, 24 Απρ
Συννεφιά με ασθενή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή και πιθανή καταιγίδα τη νύχτα. 19 oC / 8 oC με 10 km/h

Πεμ, 25 Απρ
Ασθενής βροχή. 20 oC / 8 oC με 8 km/h

Παρ, 26 Απρ
Βροχή και πιθανή καταιγίδα νωρίς το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. 22 oC / 9 oC με 9 km/h

Σαβ, 27 Απρ
Συννεφιά το πρωί, συννεφιά με βροχές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά τη νύχτα. 21 oC / 9 oC με 8 km/h

Κυρ, 28 Απρ
Αίθριος καιρός. 20 oC / 7 oC με 9 km/h

Δευ, 29 Απρ
Αίθριος καιρός το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. 18 oC / 5 oC με 10 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.