Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προεκλογική συγκέντρωση Τσίπρα στην Πάτρα

Στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, θα βρεθεί το Σάββ...

Στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, θα βρεθεί το Σάββατο 20 Απριλίου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 7 το απόγευμα.
Ο πρωθυπουργός θα εστιάσει στις δρομολογημένες κυβερνητικές παρεμβάσεις στην περιοχή και στον συμβολισμό της Αχαΐας ως τόπου με βαθιά προοδευτική παράδοση, απευθύνοντας πρόσκληση στους δημότες της Πάτρας να στηρίξουν τον συνδυασμό του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Πάτρας.
Τον κ. Τσίπρα, αναμένεται να συνοδεύουν στην Πάτρα υπουργοί της κυβέρνησης και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαζί του φυσικά θα βρίσκονται οι βουλευτέςτου κυβερνώντος κόμματος απ’ την Αχαία, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.