Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Αίγιο και Πάτρα

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Πάτρα και στο Αίγιο, από  τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Τμ...

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην Πάτρα και στο Αίγιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 26χρονος και μία 38χρονή, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν περίπου επτά γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 55χρονου και αφαίρεσε αντικείμενα συνολικής αξίας (3.000) ευρώ.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 11χρονος ημεδαπός και η 19χρονη μητέρα του.
Ειδικότερα, ο 11χρονος, ενεργώντας από κοινού με άγνωστο δράστη, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα από σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ η μητέρα του συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.