HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Δημάρχου Αιγιαλείας με προέδρους της Δ.Ε. Αιγείρας

Συνάντηση με προέδρους της Δ.Ε. Αιγείρας είχε την Τετάρτη στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, με θέμα συζήτ...

Συνάντηση με προέδρους της Δ.Ε. Αιγείρας είχε την Τετάρτη στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, με θέμα συζήτησης την άρδευση στις κοινότητες και την κοστολόγησή της.
Ο δήμαρχος συνομίλησε διεξοδικά με τους προέδρους για το ζήτημα του κοινωνικού χαρακτήρα και των οικονομικών στοιχείων της παρεχόμενης υπηρεσίας της άρδευσης και τους διαβεβαίωσε ότι εφόσον υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα βιωσιμότητας των αγροτικών καλλιεργειών, με προϋπόθεση ότι θα τεθούν όλα τα στοιχεία επί τάπητος στη βάση ειλικρίνειας και συνεργασίας. Επίσης ο κ. Καλογερόπουλος, ως μέλος του εποπτικού συμβουλίου ΔΕΥΑ Ελλάδος στη συνεδρίαση της Παρασκευής στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ζήτησε να προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση με στόχο την κάλυψη ελάχιστης δαπάνης κατανάλωσης ρεύματος για τις αρδευτικές γεωτρήσεις και υποστήριξη από τον προϋπολογισμό του κράτους, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατεθούν στη πολιτεία τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει τη δυνατότητα της συμπερίληψης αυτής της ενίσχυσης στον προϋπολογισμό, ώστε να ελαφρυνθεί το κοστολόγιο άντλησης νερού και να υποβοηθηθεί η αγροτική παραγωγή στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Το παρών στη συνάντηση έδωσαν οι κ.κ. Καρβέλης Ανδρέας, Λαλιώτης Ηλίας, Σπυρόπουλος Χρήστος, Κριτάκης Ηλίας, Νικολαΐδης Νίκος, Μουστερής Κώστας, Γιαλαμάς Γιώργος, Ντερέκης Ανδρέας, Τσαμαδός Χρήστος και Κορύλλος Δημήτρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.