Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Γυμνάσιο Κλειτορίας εισάγει την Εκπαιδευτική Ρομποτική στην καθημερινότητά του!

Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας κατάφεραν να περάσουν στη 2η φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ανοικτών...

Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας κατάφεραν να περάσουν στη 2η φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ανοικτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.Μεγάλη επιτυχία για μια ιδέα που γεννήθηκε απλά και όμορφα στη σχολική αίθουσα, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού κου Καζάνη  Νεκτάριου.Η ιδέα τους με τίτλο "Ηλεκτρονικός Οικολογικός Κήπος Γυμνασίου Κλειτορίας-EcoRobonsai" εγκρίθηκε μεταξύ εκατοντάδων προτάσεων απ΄όλα τα σχολεία της Ελλάδας και το σχολείο γέμισε χαμόγελα.
Όπως ανέφερε η Διευθύντρια κα Φωτεινή Δημακοπούλου, "από την αρχή της σχολικής χρονιάς έχουμε ξεκινήσει και επεξεργαζόμαστε την ιδέα κατασκευής ενός βιολογικού κήπου στην αυλή του σχολείου ,συνδυάζοντας την παραγωγή βιολογικών προϊόντων με την εκμάθηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών αυτοματισμού και ρομποτικής από τους μικρούς μαθητές, που είναι πρεσβευτές όλων αυτών των ιδεών στους γονείς και στον τόπο μας.Όταν οι εκπαιδευτικοί καταθέτουν τη ψυχούλα τους, μόνο θαύματα να περιμένετε. Ευχαριστούμε θερμά τον κο Καζάνη, που πίστεψε σε αυτά τα παιδιά.Ευχηθείτε μας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην πορεία του έργου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.