Γεώργιος Σαγιάς: Εύγε στην εξαιρετική Νηπιαγωγό Βάνα Πανουργιά


Εύγε στην εξαιρετική Νηπιαγωγό Βάνα Πανουργιά και σε όλες και όλους τους άξιους συνεργάτες τού Νηπιαγωγείου Παραμυθόκοσμος για την καταπληκτική γιορτή που οργάνωσαν στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Χάρη στο εύψυχον, στον επαγγελματισμό και στην ελληνοπρέπεια, κατάφεραν να εμπνεύσουν νήπια και μικρά παιδιά, τα οποία ενδεδυμένα παραδοσιακές φορεσιές καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και κηδεμόνες αλλά και πολίτες που έσπευσαν να γεμίσουν το Θέατρο της πόλης για να απολαύσουν μια παράσταση γεμάτη νοήματα και ελπίδα! 

ΥΓ: η επιλογή του τραγουδιού ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ (σε σύνθεση και μελοποίηση Άρτ Κυδωνάκη) άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Εύγε Βάνα Πανουργιά, εύγε σε όλες και όλους!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη