Κ19: ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός 2-1


Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την ομάδα του Ολυμπιακού της οποίας και επικράτησε με ανατροπή με 2-1.

Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ του Μαρίνου, κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση στο 20΄ με τον Λαμπρόπουλο και με τον ίδιο παίκτη στο 82΄ έκανε την ανατροπή και πήρε το παιχνίδι.

Μάλιστα η Λαμία είχε και δύο δοκάρια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κασάπα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης, Μητσόπουλος, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα (93′ Πιτσάνι), Καρβέλης, Κασάπας (67΄ Βλαχομήτρος), Λαμπρόπουλος, Δημητρίου (80΄ Γιαννακάκος).

Ολυμπιακός (Ρ. Πέρες): Στουρνάρας, Ντουμάνης, Μποσκουϊδης, Πέιος, Γαλούπης (82΄ Γεωργαντής), Νεοφυτίδης, Γλυνός, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλλάρι (61΄ Τσερκώνης).

Δείτε φωτογραφίες:












www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη