Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας ο Παναγιώτης Στασινός


Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας συναντήθηκε, στα γραφεία του στην Πλ.Διάκου, αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό. 

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι απολύσεις των 47 συμβασιούχων στην Υπηρεσία Καθαριότητας από την δημοτική αρχή Σταυρογιάννη, ο τρόπος που μπορεί να αναπτυχθεί η περιοχή μας καθώς και οι προοπτικές που υπάρχουν με την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας και της Λαμίας ως κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου. 

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως ''η προστασία των εργασιακών συνθηκών είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Λαμιέων και πως ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θέτει ως προτεραιότητα την Ανάπτυξη στον δήμο με στόχο την μείωση της ανεργίας, την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών και την στήριξη της μικρο-επιχειρηματικότητας''.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη