Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Παναγιώτης Στασινός


Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφτηκε την Πέμπτη 23-5-2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Διοικητής Κος Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης ο οποίος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και τις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου στην στελέχωση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς και στην υλικοτεχνική αναβάθμιση του Ιδρύματος.

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αποτελέσει στήριγμα και συμπαραστάτη της Διοίκησης ώστε να διεκδικηθεί από όλους η έδρα Υγειονομικής Περιφέρειας στη Λαμία. 

Θα πρέπει επίσης, πρόσθεσε, να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία του αγαθού της Υγείας που προσφέρεται με εξωστρέφεια στην Κοινωνία αλλά και θωράκισή του Νοσοκομείου από κάθε είδους πολιτική εκμετάλλευση.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μαζί με τον Κο Στασινό επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες και συνομίλησαν με τους εργαζομένους.

lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη