Μέσα Γενάρη ανοίγει το ΚΥ Καμένων Βούρλων. Σε νέα εποχή ο Δήμος

Γράφτηκε από τον/την Όλγα Λαθύρη

Την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων και μάλιστα στην ανατολή του νέου έτους, επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στον star fm , αυτή τη φορά θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με οργανόγραμμα, προσλήψεις ιατρών, τον αναγκαίο αριθμό νοσηλευτών και την επιστροφή ιατρικού εξοπλισμού από το νοσοκομείο Λαμίας. Μάλιστα αναμένεται να ανακοινώσει το γεγονός, ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, για το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, που θα αποτελεί σύμφωνα με τον κ. Συκιώτη ένα πρότυπο αστικό Κέντρο Υγείας. Στην συνέντευξ'ή του ο κ. Συκιώτης αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και γιατί η απώλεια του "Φιλόδημου", δεν θα επηρεάσει τον Δήμο του.

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε το σχετικό video στο tvstar.gr

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/38RhPKh
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη