Ενημέρωση Δήμου Λεβαδέων για την κακοκαιρία

Εν όψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους είτε πεζή ή οδικώς και να τις περιορίσουν στις πλέον αναγκαίες.

 

Μηχανήματα του Δήμου Λεβαδέων και ιδιωτών θα επιχειρούν στο δημοτικό δίκτυο καθόλη τη διάρκεια του φαινομένου για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τη δημιουργία παγετού και για να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Ωστόσο, καλούνται οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Ελικώνα (Κυριάκι, Αγία Τριάδα, Αγία Άννα, Κορώνεια) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην πόλη μας, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο (Καραγιαννοπούλου 1) και η αίθουσα του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς, στην οδό Δωδεκανήσου θα παραμείνουν ανοικτές αύριο από τις 08:00 – 20:00.

 

Σε περίπτωση ανάγκης οι δημότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 6977-975251.




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2QNswW3
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη