Πετράκης: Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη τα εντός έδρας ματς


Τρίτο παιχνίδι στον πάγκο ομάδας της μεγάλης κατηγορίας, τρίτη "λευκή" ισοπαλία για τον Γιώργο Πετράκη, ο οποίος ήθελε να ολοκληρώσει η Λαμία τα εντός έδρας παιχνίδια της με νίκη.

Ο Κρητικός τεχνικός αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την ΑΕΛ, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έβγαλε και συμπεράσματα για κάποιους παίκτες ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια της χρονιάς. Με αυτό το στόχο κατεβήκαμε να παίξουμε. Προσπαθήσαμε αρκετά. Περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, που παίξαμε με πιο ορθολογικό τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δεδομένης της εποχής, οι παίκτες μου έκαναν ότι μπορούσαμε. Είδα και κάποια πράγματα, τα οποία ήθελα να δω, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και για αυτό είμαι σχετικά ικανοποιημένος.»

Η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο (18/07, 19:15) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" φιλοξενούμενη του Αστέρα Τρίπολης στην 7η (και τελευταία) αγωνιστική των πλέι άουτ.

athlitiko.gr
Νεότερη Παλαιότερη