Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων.

Προ της απολύσεως, θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πρεσβυτέρου Ευαγγέλου Τσιγγέλη.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη αναμνήσει του εν Κυθήροις θαύματος της Θεοτόκου, της Μυρτιδιωτίσσης και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αχιλλείου Φαρσάλων.

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, επί τη ενάρξει της λειτουργίας του «Σπιτιού Αγάπης» Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, επί τη ενάρξει των Κατηχητικών Συναντήσεων της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 16-18 (1ος όροφος) Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινάει η α΄ φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών
Επόμενο άρθρο ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Ο εκσυγχρονισμός συνεχίζεται