Ειδήσεις

Η ΑΣΑ απέκτησε τον 19χρονο Ιωάννη Αναγνώπουλο


Με την 17η κατά σειρά προσθήκη του 19χρονου φοιτητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Αναγνώπουλου Ιωάννη, συνεχίζεται σταθερά η οργάνωση του αθλητικού δυναμικού της Αναγέννησης, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Πέρυσι έπαιξε στο πρώτο μισό με την ΑΣΑ στη Γ΄ Εθνική και το υπόλοιπο στον Σώκρατες Καρδίτσας, λόγω της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Φέτος ακολουθεί την προετοιμασία από την έναρξή της και αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό στο Νεοχώρι Τρικάλων, στην αρχική 11άδα με σταθερή και εξαιρετική απόδοση. Αποδίδει εξ΄ ίσου καλά και στα δύο δεξιά άκρα, είτε σαν αμυντικός είτε σαν μέσος.

Ξεκίνησε να μαθαίνει και να παίζει ποδόσφαιρο από την ηλικία των 4 ετών στις ακαδημίες του Αίολου Ηλείας, κάπου στα 10 του βρέθηκε στην ακαδημία του Π.Α. Σοφάδων και από τα 14 μέχρι τα 17 σε αυτές της Αναγέννησης. ‘Έπαιξε για 1 χρόνο στην ομάδα του χωριού του, το Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας, που αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας και από εκεί στα ανδρικά πρωταθλήματα της Αναγέννησης και στη Γ΄ Εθνική.

Στο κάλεσμα της ιστορικής ομάδας για συστράτευση και δημιουργία ομάδας από την αρχή και με μέλλον, δήλωσε από τους πρώτους παρών και με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του δικαιώνει όλους όσους από την παιδική του ηλικία ασχολήθηκαν μαζί του και του δίδαξαν ποδόσφαιρο και όσους επίσης τον εμπιστεύθηκαν και τον εμπιστεύονται.

Γιάννη καλώς ήρθες και πάλι.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή
Επόμενο άρθρο Την Κυριακή 25/8 η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας