Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας τιμάει την Πρωτομαγιά


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας καλεί όλους τους εργαζόμενους να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά με αγωνιστική απάντηση, με απεργία. Με ενότητα να  οργανώσουμε μια μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Όλες οι κυβερνήσεις που στήριξαν όλα τα μνημόνια, που με τη στάση τους στηρίζουν την ΕΕ και  το ΔΝΤ- θέλουν τη ψήφο μας, την ανοχή μας για να συνεχιστεί η όποια  ανάπτυξη πάνω στις στάχτες των μισθών, των δικαιωμάτων μας. Με τα παλιά και τα νέα μέτρα να εφαρμόζονται στο ακέραιο. Με τη μείωση του αφορολόγητου, τη μείωση των συντάξεων, με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις.

Τώρα όμως ξέρουμε ότι η πολιτική στήριξης της ανταγωνιστικότητας είναι η πολιτική που στηρίζει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Η ανάπτυξή τους ληστεύει τον ιδρώτα των εργαζόμενων.

Η λύση βρίσκεται στον ανυποχώρητο αγώνα των εργαζόμενων για να ανατραπεί η εφαρμοζόμενη πολιτική.  Για να έρθει η ώρα που θα οργανώνουμε εμείς οι εργαζόμενοι τη παραγωγή και το πλούτο που παράγουμε, με κριτήριο την ικανοποίηση των δικών μας σύγχρονων αναγκών.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στο ΤΕΕ
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα