Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Σοφάδων στους αστυνομικούς


Συγχαρητήρια επιστολή προς την Α.Δ Καρδίτσας, το Α.Τ Σοφάδων και όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος των μελών της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και  εξιχνιάστηκαν συνολικά 133 κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων ρεύματος της Δ.Ε.Η, εξέδωσε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ανακούφιση, οι δημότες των Σοφάδων αλλά και όλου του ν. Καρδίτσας πληροφορηθήκαμε την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που με την παραβατική δράση της δημιουργούσε πολλαπλά προβλήματα στην περιοχή μας.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος,  αποτελεί, δίχως άλλο, επιτυχία των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Είμαι πεπεισμένος ότι η αποτελεσματικότητα και η συνέπειά τους ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και προστατεύουν την δημόσια περιουσία, που πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ως κοινή περιουσία!

Τέτοιες επιτυχίες αποτελούν ένα μήνυμα προς τους κατοίκους μας ότι η τοπική Αστυνομία επαγρυπνεί για την ασφάλεια τους και τη τήρηση της έννομης τάξης.

Είμαι βέβαιος πως η υποδειγματική σας δουλειά θα συνεχιστεί προς όφελος των  πολίτών.»

 

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Υπογράφτηκε η σύμβαση για τη μίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα στην Τ.Κ. Νεοχωρίου