Ειδήσεις

Επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Αριστεράς σε Καρδίτσα και Τρίκαλα


Με επικεφαλής τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς κλιμάκιο υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος επισκέφθηκε την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Στην περιοδεία συμμετείχαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ζωή Ακριβούλη, Νικήτας Μυλόπουλος και  Έλενα-όλγα Χρηστίδη.

Επισκέφθηκαν τον Παλαμά, τον Βλοχό, την Μεταμόρφωση, τις περιοχές που βίωσαν την καταστροφή του Daniel τον Σεπτέμβρη του 2023 όπου συνομίλησαν με κατοίκους επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή των αποζημιώσεων και στις αγροτικές ενισχύσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συζητώντας για το master plan που έχει καταθέσει η κυβέρνηση μαζί με την Ολλανδική Εταιρεία οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς τόνισαν ότι  δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Και αυτό κυρίως γιατί δεν έχει προκύψει μέσα από καμία διαβούλευση, ένα τόσο κρίσιμο έργο θα έπρεπε να είχε διαβουλευτεί με τους κατοίκους, με την τοπική αυτοδιοίκηση, με τους παραγωγικούς φορείς της.

Στην περιοχή των Τρικάλων συμμετείχαν σε συνάντηση με την Κίνηση για την ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας και τον Δήμαρχο στο δημαρχείο , ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με την Επιτροπή Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων.

Προηγούμενο άρθρο Ιατρικό Σεμινάριο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοοφερσάλων
Επόμενο άρθρο Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα