Ειδήσεις

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης


Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Τέλιος,  με τους Εντεταλμένους Περιφερειακούς  Συμβούλους  κα. Αθηνά Πέτσα και κ. Κώστα  Μπαρμπούτη, τη Μ.Πέμπτη το πρωί, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, όπου συνομίλησαν με τον Αντιπύραρχο κ.  Σίμο Βασίλειο, Αναπληρωτή ΔΙΠΥΝ Καρδίτσας και τον Αντιπύραρχο κ. Αυγέρο Στυλιανό, Αναπληρωτή Π.Υ Καρδίτσας, καθώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, όπου συναντήθηκαν με τον Ταξίαρχο κ. Μπιλιάλη Στυλιανό, Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας  και συζήτησαν για τα μέτρα ασφάλειας στο νομό μας ενόψει των γιορτών του Πάσχα, καθώς η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη.

Έπειτα, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και συνομίλησαν μετην κα. Κουτσιούμπα Μαίρη, Διοικήτρια του νοσοκομείου,  τον κ. Σακκά Αθανάσιο, Διευθυντή Ορθοπεδικής, την κα. Θεοδότου Άννα, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, τον κ. Κουκουζέλη Γεώργιο, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και την κα. Κουρκούνη Βασιλική, Τομεάρχισσα, για την ετοιμότητα του νοσοκομείου Καρδίτσας σε περίπτωση ανάγκης.

Τέλος, αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα και υποσχέθηκαν αγαστή συνεργασία μεταξύ των παραπάνω Υπηρεσιών και Διευθύνσεων με την Π.Ε Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας Αριστοτέλη Σπάνια για το Πάσχα
Επόμενο άρθρο Αναστάσιμο μήνυμα του δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου