Ειδήσεις

Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα για το Πάσχα


Από τα Πάθη του Χριστού ως τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, η ανθρωπότητα αντλεί τα αστείρευτα διδάγματα της ορθόδοξης πίστης μας. Την υπομονή, την ταπεινότητα και τη καρτερικότητα. Και διδάσκεται την τελική Δικαίωση, όπου το Αναστάσιμο Φως επικρατεί στο σκοτάδι και τα χρώματα της αισιοδοξίας σκεπάζουν το γκρίζο της απαισιοδοξίας και της μοιρολατρίας.

Στον τόπο μας, βιώσαμε τα τελευταία χρόνια τον δικό μας Γολγοθά. Από την βαθιά οικονομική κρίση και την πανδημία του κορονωιού, μέχρι τις μεγάλες καταστροφές του Ιανού και του Daniel, οι αντοχές μας δοκιμάστηκαν πολλές φορές. Αλλά, ενωμένοι, καταφέραμε να κρατήσουμε την κοινωνία μας όρθια. Ώστε σήμερα, περισσότερο αισιόδοξοι, με μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και περισσότερη δύναμη,  να προσδοκούμε την τελική μας δικαίωση.

Μετά από πολλά χρόνια υπομονής, στους συμπολίτες μας παραδίδονται, ήδη, έργα πνοής για τον τόπο μας. Ταυτόχρονα, σχεδιάζονται και υλοποιούνται σημαντικά έργα υποδομής που διευκολύνουν την αγροτική παραγωγή και ενισχύουν τη διασύνδεση της ιδιαίτερης πατρίδας μας με ευρύτερες αγορές. Ενώ, παράλληλα, λαμβάνονται πρόνοιες για την ενίσχυση των εισοδημάτων όλων των πολιτών που προστατεύουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς από τις εισαγόμενες κρίσεις και κρατάνε ζωντανή την τοπική μας οικονομία.

Τα πολύ δύσκολα τα έχουμε αφήσει, οριστικά, πίσω μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκλείπουν οι κίνδυνοι.

Γι’ αυτό πρέπει ενωμένοι, να συνεχίσουμε το δρόμο της σταθερότητας που μαζί χαράξαμε. Τον δρόμο που με βεβαιότητα και ασφάλεια δικαιώνει τις θυσίες μας και τις μεγάλες προσπάθειες που κάναμε στον δικό μας Γολγοθά.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Υγεία και προκοπή για όλες και για όλους!

 

Προηγούμενο άρθρο Αναστάσιμο μήνυμα του δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του Λευκώματος για το Δήμο Μουζακίου και εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας Daniel … 6 μήνες μετά