ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαν. Σίτι-Λέστερ 1-0: Το 13αρι είναι τυχερό!(vid)

Ο αρχηγός Κομπανί στέλνει τους «Πολίτες» ένα βήμα πριν τον τίτλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με έναν απίθανο τρόπο, η Μαν. Σίτι κέρδισε με 1-0 τη Λέστερ και απέχει πλέον μια νίκη από την κατάκτηση και της φετινής πρέμιερ λιγκ. Ο Βίνσεντ Κομπανί με μια βολίδα στο 69’ έκρινε τα πάντα, σε ένα ματς γεμάτο πάθος, ένταση, νεύρα και στιγμές άκρως ποδοσφαιριστές. Τις 13 σερί νίκες έφτασαν οι «Πολίτες» στο πρωτάθλημα, τα 100 γκολ φέτος στο Έτιχαντ.

Η ομάδα του Πεπ Κουαρδιόλα προσπάθησε από νωρίς να επιβληθεί αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει στο πρώτο μέρος, με τον Κομπανί μάλιστα να σταματά τον Τίλεμανς στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Για τη Σίτι, καλύτερη στιγμή η κεφαλιά του Αγουέρο που με κάποιο τρόπο ο Σμάιχελ μπόρεσε να σώσει στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί των «γηπεδούχων» ανέβηκαν, πίεσαν την άμυνα της Λέστερ η οποία άντεχε χωρίς όμως να απειλεί. Τελικά η λύση δόθηκε από τον αρχηγό Κομπανί στο 69’ με μια βολίδα εκτός περιοχής. Το πρώτο τέτοιο γκολ που βάζει και ένα από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς!

Η συνέχεια βρήκε τη Λέστερ να τα δίνει όλα για να βρει την ισοφάριση, στο τέλος προωθήθηκε κι ο Μαγκουάιρ, με την μια μεγάλη φάση της να έρχεται από τον πρώην παίκτη της Σίτι Ιεανάτσο που φάτσα με τον Έντερσον άστοχησε!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση