ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

10+1 ωραίοι χώροι στο Λατσί

Αναμφίβολα η βορειοδυτική μεριά της Κύπρου είναι από τις πιο όμορφες του νησιού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παραλίες ονειρικές, αμμώδεις, με βότσαλο, Η περιοχη στο Λατσί σε μαγεύει με την πρώτη κιόλας ματιά!

Αναμφίβολα η βορειοδυτική μεριά της Κύπρου είναι από τις πιο όμορφες του νησιού. Στον κόλπο της Χρυσοχούς συναντάς υπέροχες εικόνες της φύσης, χαλαρό κόσμο και διάθεση, η οδική διαδρομή από την Πόλη μέχρι τον Πωμό μοιάζει με card postal και ενδείκνυται για ξεκούραση και διακοπές.

To wiz προτείνει ωραίους χώρους στο Λατσί που θα βρεις φρέσκο ψάρι δίπλα στη θάλασσα, κοκτέιλ και όχι μόνο, μιας και οι διακοπές θέλουν καλοπέραση!

Periyiali Beach

Τηλ.26321288
Η. Ταύρου 45, Λατσί, Πάφος
Σε μια glam εξωτική ατμόσφαιρα, λοιπόν, μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, έχει στηθεί ένας ιδιαίτερος χώρος σε άσπρους χρωματισμούς, ξύλινες λεπτομέρειες αλλά και με κάποια έθνικ στοιχεία. Το Periyiali Beach Bar σε βάζει σε ένα άκρως καλοκαιρινό, νεανικό και κεφάτο κλίμα. Ο χώρος σερβίρει από το πρωί καφέδες, δροσιστικά ποτά και σνακ ενώ συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ με κοκτέιλ, διάφορα sprits και κάποιες platter επιλογές αλλά και θαλασσινά πιάτα από την ομώνυμη ταβέρνα. Ο χώρος προσφέρει επίσης ναργιλέ.

Ilios Beach Bar

Τηλ.26322281
Λεωφόρος Ακάμαντος Λατσί, Πάφος
Beach bar σε κεντρικό σημείο στο Λατσί. Ανοικτό από το πρωί, μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες στην παραλία πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας. Τα ηλιοβασιλέματα και η ποικιλία των κοκτέιλ θα σας εντυπωσιάσουν τα απογεύματα ενώ το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε διεθνής γεύσεις από την κουζίνα του.

Souli

Λεωφ. Ακάμαντος, Souli Beach Hotel, Λατσί
Τηλ 26321088
Απλή και λιτή ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, με ωραία θέα. Ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά, αλλά και κλασικούς μεζέδες με κρέας στα κάρβουνα. Πολύ καλή, γρήγορη εξυπηρέτηση και τιμές.

Nostos

26321157
Λεωφ. Ακάμαντος, Latsi
Η παραλιακή ταβέρνα στο Λατσί για μετά το μπάνιο αποδεικνύει ότι το καλό φαγητό δεν χρειάζεται τίτλους. Εδώ η σχάρα έχει την τιμητική της με πολλά κρεατικά, μεγάλες μπριζόλες που σερβίρονται στο ξύλο, αλλά και διαφορετικά πιάτα που δεν συναντάς εύκολα στην περιοχή, όπως ντοματοκεφτέδες και ταλιατέλες θαλασσινών. Ωραία τοποθεσία, τραπεζάκια δίπλα στο κύμα με θαλασσινό αεράκι, κάρτα κρασιών με τοπικές ετικέτες, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Κάθε Κυριακή έχει μόνιμο κόσμο.

Γιάγκος & Πέτρος

Τηλ.26321411
Λιμάνι Λατσί,Latsi
Ταβέρνα με ιστορία πάνω στο λιμανάκι με ωραία θέα και γρήγορο προσωπικό, που εξακολουθεί να προκαλεί κοσμοσυρροή με πρώτης τάξεως ψάρια και θαλασσινά από τις τράτες.

La Plage

ΤΗΛ.26322509
Λεωφ. Ακάμαντος, Latsi
Το πρώτο εστιατόριο που συναντάς, δίπλα στην παραλία, με άπλετη θέα στη θάλασσα. Ψάρι και κρέας στα κάρβουνα ευρείας κατανάλωσης, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Φιλικό για οικογένειες με παιδιά, διαθέτει παιδότοπο.

Περιγιάλι

Λεωφ. Ακάμαντος 45, Λατσί
Τηλ. 26321288
Οικογενειακή ταβέρνα, σε εκπληκτική τοποθεσία εκεί όπου σκάει το κύμα. Φιλικό θαλασσινό στέκι με καλό τηγάνι και σχάρα, φρέσκο ψάρι από τις βάρκες του, και κάποια πιάτα με κρέας στα κάρβουνα. Εκτός των κλασικών και κάποιες πιο πρωτότυπες συνταγές, όπως μελιτζάνες τηγανιτές και γαριδομακαρονάδα. Δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες και έχει ωραία αισθητική με λευκές άσπρες ξύλινες καρέκλες. Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού απαραίτητη κράτηση γιατί γίνεται κοσμοσυρροή…

Porto Latchi

Τηλ.26321529
Λεωφ. Ακάμαντος, Latsi
Στην αρχή της παραλίας σε κομβική τοποθεσία, κοντά στο λιμανάκι. Ψάρι, θαλασσινά και πιάτα με κρέας, μαγείρεμα χωρίς προσωπικότητα και μάλλον αδιάφορο. Μερικά τραπεζάκια πάνω στην άμμο.

Ψαρόπουλος

Τηλ.26321089
Λεωφ. Ακάμαντος, Latsi
Ψαροταβέρνα δίπλα στην πλαζ και μενού με όλα τα κλασικά της ψαροφαγίας, καθώς και κρέας στα κάρβουνα. Ικανοποιητική λίστα κρασιών, γρήγορη εξυπηρέτηση.

Yialos Beach

Τηλ.99529448
Λεωφ. Ακάμαντος, Latsi
Νόστιμο σουβλάκι, σιεφταλιά, λουκάνικο και ζουμερές μπριζόλες, με υπέροχη θέα δίπλα στη θάλασσα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και με παιδότοπο.

Island

Τηλ.96725592
Λεωφ. Ακάμαντος, Latsi
Δίπλα από το λιμανάκι στην αρχή της παραλίας με φοίνικες, αιώρες και deck. Καφές, smoothies και πρωινό από νωρίς, μπάνιο, βουτιές, πιάτα με πίστες, μακαρονάδες, grill και νόστιμα θαλασσινά το μεσημέρι, πολύχρωμα cocktails και ποτά για το πορφυρό ηλιοβασίλεμα και μετά. Παρασκευή και Σάββατο με guest DJs, αγαπά και τις θεματικές βραδιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση