ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξαήμερη κράτηση νεαρού ο οποίος χτύπησε 27χρονο

Ο 25χρονος κτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον 26χρονο, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τετάρρτη διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον 25χρονου Βρετανού για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 26χρονου ομοεθνή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαΐου, όταν γύρω στις 20:00, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ότι εκεί είχε μεταφερθεί τραυματισμένος άνδρας, μετά από τον ξυλοδαρμό του.

Τα μέλη της Αστυνομίας, μετά από εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για Βρετανό 26 ετών, ενώ από μαρτυρία προέκυψε ότι υπεύθυνος για την κρισιμότητα της κατάστασής του είναι 25χρονος φίλος του, επίσης Βρετανός. Συγκεκριμένα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο 26χρονος κτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον 26χρονο, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, είναι ο τραυματίας να φέρει κατάγματα σε οστά του κρανίου και αιμορραγία εγκεφάλου. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Ο 25χρονος συνελήφθη και, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε ενοχή.

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση