ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λάρνακα: Προσωρινή αναστολής λειτουργίας μίνι μάρκετ

Διενεργήθηκαν τρεις έλεγχοι από την Αστυνομία και έγιναν ισάριθμες καταγγελίες

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ύστερα από μονομερές αίτημα της Αστυνομίας, διέταξε χθες την προσωρινή αναστολή των εργασιών μίνι μάρκετ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, η αίτηση για αναστολή των εργασιών του συγκεκριμένου υποστατικού, κατατέθηκε στο Δικαστήριο, μετά από σειρά παραβάσεων του συγκεκριμένου υποστατικού, σε σχέση με τις πρόνοιες του περί Λοιμοκαθάρσης Νόμου.

Συγκεκριμένα, από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου διενεργήθηκαν στο υποστατικό τρεις έλεγχοι από την Αστυνομία και έγιναν ισάριθμες καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τη μη χρήση μάσκας από τον υπεύθυνο του υποστατικού, την απουσία σημάνσεων τήρησης απόστασης και την μη τήρηση αποστάσεων εντός του υποστατικού.

Επιθεωρητής των Υγειονομικών Αρχών του Δήμου Λάρνακας προχώρησε σε περαιτέρω έλεγχο του υποστατικού όπου και διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων των σχετικών διαταγμάτων.

Το Δικαστήριο όρισε την Δευτέρα 17 Αυγούστου ως ημερομηνία για άσκηση έφεσης στην απόφαση του, από τον ιδιοκτήτη του υποστατικού σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση