Παράταση έως 29/3 για δασικούς χάρτες

Παράταση έως 29/3 για δασικούς χάρτες

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρή παράταση στις αναρτήσεις των δασικών χαρτών σε πλήθος περιοχών σε όλη τη χώρα έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το προηγούμενο διάστημα. Η παράταση αφορά σε όσους δασικούς χάρτες είχαν αναρτηθεί σε Ανατολική και Δυτική Αττική, στα Τρίκαλα, στην Καβάλα, στη Δράμα, στην Κοζάνη και στις Κυκλάδες.

Η παράταση (μέχρι τις 29 Μαρτίου) δίδεται με τροπολογία σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τον ΑΣΕΠ. Αφορά τις ακόλουθες περιοχές:

1. Στην Αττική:

• Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Μελίσσια, Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη.

• Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη.

• Νέα Ιωνία, Καισαριανή, Ζωγράφου, Βύρωνας.

• Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη.

• Ελευσίνα, Μέγαρα, Μαγούλα, Νέα Πέραμος, Οινόη, Ερυθρές, Βίλια.

• Κορυδαλλός.

2. Στα Τρίκαλα, ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα.

3. Στην Κοζάνη, την περιοχή του Δήμου Κοζάνης.

4. Στην Καβάλα, τις περιοχές Αγίου Κοσμά, Γέροντα, Γραβούνης, Διποτάμου, Δυσβάτου, Ελαφοχωρίου, Ερατεινού, Ζαρκαδιάς, Κεχροκάμπου, Λεκάνης, Μακρυχωρίου, Πέρνης, Πετροπηγής, Πλαταμώνος, Ποντολίβαδου, Χρυσουπόλεως και Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου.

5. Στη Δράμα, ολόκληρη την περιφερειακή ενότητα εκτός από τις περιοχές Δράμας, Κεφαλαρίου, Καλαμπακίου, Καλαμώνος, Αγίου Αθανασίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

6. Στις Κυκλάδες, τις περιοχές των προκαποδιστριακών δήμων ή κοινοτήτων Ανω Μεράς Μυκόνου, Αδάμαντα Μήλου, Ανάφης, Φολεγάνδρου, Σικίνου, Οίας, Ημεροβιγλίου, Βουρβούλου, Θήρας, Καρτεράδου, Μεσσαριάς, Βόθωνα, Εξω Γωνίας της νήσου Θήρας και της Θηρασιάς.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος διευκρινίζει ότι η παράταση δεν αφορά τις περιοχές που αναρτήθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου 2018, των οποίων η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων λήγει στις 18 Απριλίου. Πρόκειται για τις περιοχές Χαλανδρίου, Χολαργού, Γλυκών Νερών, Σπάτων και Παιανίας στην Αττική. Και για τις δημοτικές ενότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Ιωνίας (Διαβατά-Νέα Μαγνησίας) του Δήμου Δέλτα, Θεσσαλονίκης και Τριανδρίας Δήμου Θεσσαλονίκης, Ελευθέριου-Κορδελιού και Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Αγίου Παύλου, Νεαπόλεως, Πεύκων, Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά, Πανοράματος και Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή