Στην κορυφή της λίστας του «Travel + Leisure» το ξενοδοχείο Canaves στην Οία της Σαντορίνης

Στην κορυφή της λίστας του «Travel + Leisure» το ξενοδοχείο Canaves στην Οία της Σαντορίνης

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της φετινής λίστας για τα κορυφαία παραθεριστικά θέρετρα της Ευρώπης του ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure βρέθηκε το ξενοδοχείο Canaves Oia Epitome στην Οία της Σαντορίνης. Όπως αναφέρει το περιοδικό, παρότι διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, έχει ήδη καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς του πολυτελούς παραθερισμού της χώρας μας.

Χτισμένο ψηλά πάνω από το γραφικό λιμανάκι του Αμμουδιού, σε αντίθεση με το χαρακτηριστικό κατάλευκο χρώμα των περισσότερων ξενοδοχείων του νησιού, το Canaves Oia Epitome έχει επιλέξει μία ακατέργαστη βραχώδη αισθητική, βασισμένη στην ιδιαίτερη ηφαιστειογενή τοπογραφία της Σαντορίνης.

Οι ευρύχωρες 24 σουΐτες του ξενοδοχείου έχουν σπηλαιώδη εσωτερικό με μαρμάρινη επίπλωση και μεγάλους εξωτερικούς χώρους με ιδιωτικές πισίνες και θέα στο Αιγαίο. «Ένα από τα λίγα ξενοδοχεία του νησιού με τόσο μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας αναγνώστης του ταξιδιωτικού περιοδικού.

Στην κορυφή της λίστας του «Travel + Leisure» το ξενοδοχείο Canaves στην Οία της Σαντορίνης-1

CHRISTOS DRAZOS/COURTESY OF CANAVES OIA EPITOME

Ακόμη, η εξαίρετη τοποθεσία του, λίγο έξω από τον κύριο όγκο του οικισμού της Οίας, προσφέρει μία αίσθηση ιδιωτικότητας, χωρίς, ωστόσο, να στερεί από τους παραθεριστές τις ανέσεις που προσφέρει ο γραφικός οικισμός. «Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το "σούσουρο" της Οίας, όμως δεν θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με πλήθη κόσμου μπροστά από την πόρτα σας», αναφέρει ένας ακόμη αναγνώστης. 

Το Canaves Oia Epitome συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 97.58 από τους αναγνώστες του περιοδικού, οι οποιοί βαθμολόγησαν τα κορυφαία θέρετρα βάσει των υπηρεσιών, της τοποθεσίας, των εγκαταστάσεων, του φαγητού και γενικότερα της συνολικής αξίας τους.

4 ακόμη ξενοδοχεία της Σαντορίνης στη λίστα

Πέραν της πρωτιάς, η Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα η Σαντορίνη, κυριαρχεί στη λίστα του Travel + Leisure, καταλαμβάνοντας πέντε από τις δέκα θέσεις της. Συγκεκριμένα, τη 10η και την 8η θέση καταλαμβάνουν το ξενοδοχείο και οι πολυτελείς σουΐτες Andronis, αμφότερα στην Οία, την 6η θέση το ξενοδοχείο Katikies, επίσης στην Οία, ενώ ελληνική είναι και η δεύτερη θέση της λίστας, την οποία καταλαμβάνει το ξενοδοχείο Grace Hotel Santorini στο Ημεροβίγλι.

Τέλος, η Ιταλία εμφανίζεται ως η δεύτερη αγαπημένη των αναγνωστών του ταξιδιωτικού περιοδικού, καταλαμβάνοντας τέσσερις θέσεις της δεκάδας, ενώ μία θέση έλαβε και η Ιρλανδία, η μοναδική «βόρεια» επιλογή των αναγνωστών του ταξιδιωτικού εντύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή