Το διάσημο τσίρκο Medrano, συναυλίες και Bollywood στη ΔΕΘ

Το διάσημο τσίρκο Medrano, συναυλίες και Bollywood στη ΔΕΘ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλούσιο είναι και φέτος το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με πληθώρα μουσικών συναυλιών και θεάματος για όλους.

Τιμώμενη χώρα της 84ης ΔΕΘ είναι φέτος η Ινδία και – στο πλαίσιο αυτό – προγραμματίζονται παραστάσεις  του χορού Bollywood, του χορού της «Απόλυτης Χαράς» όπως χαρακτηρίζεται στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Η πρεσβεία της Ινδίας στην Ελλάδα διοργανώνει στις 8 Σεπτεμβρίου μια παράσταση χορού  Kathakali – σημαντική μορφή κλασικού ινδικού χορού, που έχει τις ρίζες της στην αρχαία καλλιτεχνική παράδοση των ινδουιστών της περιοχής Κεράλα.

Το διάσημο τσίρκο Medrano, συναυλίες και Bollywood στη ΔΕΘ-1

Το παγκοσμίου φήμης τσίρκο Medrano επιστρέφει μετά από 40 χρόνια στην 84η ΔΕΘ και ένα φαντασμαγορικό θέαμα περιμένει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να απολαύσουν μια παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη!

Το διάσημο τσίρκο Medrano, συναυλίες και Bollywood στη ΔΕΘ-2
Το διάσημο τσίρκο Medrano, συναυλίες και Bollywood στη ΔΕΘ-3

Τον παλμό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας δίνουν οι καθημερινές συναυλίες της ΔΕΘ κάθε βράδυ στις 9.30 στην υπαίθρια σκηνή της, στο τόξο απέναντι από τη ΧΑΝΘ και οι οποίες είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσική σκηνής, από τον Λ. Μαχαιρίτσα και  τον Νίκο Πορτοκάλογλου  μέχρι τους πιο λαϊκούς και δημοφιλείς Μάκη Δημάκη και Πάολα, αλλά και τον «απόλυτο»  ποπ σταρ Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα, στη σκηνή της ΔΕΘ θα εμφανιστούν  πολλοί τραγουδιστές για όλα τα γούστα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων.

52ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εδώ και 51 χρόνια έναν από τους ιστορικότερους και πιο συναρπαστικούς αγώνες ράλλυ της Ελλάδας.

Η εκκίνηση για το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ θα δοθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, στη νότια Πύλη της Έκθεσης. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα διανυκτερεύσουν στην πλατεία Αριστοτέλους, πριν ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής το καθαρά αγωνιστικό σκέλος με την πρώτη ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα-Πετροκέρασα» μήκους 9,81 χιλιομέτρων.

Το διάσημο τσίρκο Medrano, συναυλίες και Bollywood στη ΔΕΘ-4

Το service park του αγώνα θα βρίσκεται έξω από το χωριό Γαλάτιστα, με τα αυτοκίνητα να επιστρέφουν εκεί αμέσως μετά από κάθε loop των ειδικών διαδρομών. Μετά τις 5 ειδικές διαδρομές, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη νότια πύλη της ΔΕΘ για τον τερματισμό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή