Τρία νέα μοντέλα TAG HEUER Aquaracer Lady

Τρία νέα μοντέλα TAG HEUER Aquaracer Lady

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tα Aquaracer, εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ταιριάζουν σε μια ζωή γεμάτη δράση -είτε στη θάλασσα, είτε στη στεριά- είναι στιλάτα ρολόγια, που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το τολμηρό πνεύμα της TAG Heuer. Με κάσα 35 χιλιοστών, η ελβετική ωρολογοποιία δημιούργησε ένα διαχρονικό ρολόι για κάθε γυναίκα που απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη εμπειρίες. Γιατί καμία κατάδυση, ακόμη και στα πιο μεγάλα βάθη, ή αναρρίχηση ακόμη και στην ψηλότερη κορυφή, δεν έχει αξία αν δεν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να απολαύσεις τη θέα…

Τα νέα θηλυκά Aquaracer έχουν ατσάλινη κάσα διαμέτρου 35 mm και ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους το μπλε χρώμα είτε στο καντράν είτε το λουράκι. Είναι ένα ωραίο βαθύ μπλε που παραπέμπει σε στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης στο κατάστρωμα ενός σκάφους στη μέση του πελάγους. Το μπλε καντράν σε εφέ αντανάκλασης ηλιαχτίδας είναι ανάγλυφο με κυματιστό μοτίβο που θυμίζει ήρεμα κύματα που χαϊδεύουν κάποια τροπική ακτή.

Τρία νέα μοντέλα TAG HEUER Aquaracer Lady-1

Τα δύο μοντέλα με μπλε καντράν συνδυάζονται είτε με ατσάλινο μπρασελέ είτε με λουράκι από καουτσούκ στην ίδια απόχρωση του μπλε. Το σταυρωτό πλεκτό μοτίβο του λουριού είναι εμπνευσμένο από την υφή των ναυτικών σχοινιών, προδίδοντας τη θαλασσινή ιδιοσυγκρασία και τις ναυτικές καταβολές των μοντέλων Aquaracer. Ανθεκτικό, εργονομικό, ελαφρύ και αδιάβροχο, το καουτσουκένιο λουράκι είναι ιδανικό για θαλάσσια σπορ.

Τρία νέα μοντέλα TAG HEUER Aquaracer Lady-2

Το τρίτο μοντέλο της συλλογής έχει ένα κομψότατο καντράν από φίνο λευκό φίλντισι και συνδυάζεται επίσης με το μπλε λουράκι από καουτσούκ. Και τα τρία μοντέλα έχουν ένδειξη ημερομηνίας σε παράθυρο στο 3.

Τρία νέα μοντέλα TAG HEUER Aquaracer Lady-3

Στιβαρό και αξιόπιστο, το Aquaracer δημιουργήθηκε εξαρχής ως ένα αμιγώς σπορ ρολόι, ικανό να αντεπεξέρχεται σε κάθε συνθήκη τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα ακόμα και σε μεγάλα βάθη. Τα καινούργια μοντέλα δεν θα μπορούσαν να παρεκκλίνουν αυτής της παράδοσης. Διαθέτουν quartz μηχανισμό και διακρίνονται από τα έξι χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων των Aquaracer: περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης, κρύσταλλο ζαφειριού, βιδωτή κορώνα, φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις της ώρας, μπρασελέ ή λουράκι με κούμπωμα διπλής ασφαλείας στεγανότητα μέχρι βάθος 300 μέτρων.

Ενδεικτική τιμή: 1.450 €

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή