Σκληρή γλώσσα από Δώνη παρά τη νίκη στη Ν. Σμύρνη

Σκληρή γλώσσα από Δώνη παρά τη νίκη στη Ν. Σμύρνη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και ο Παναθηναϊκός πήρε στη Ν. Σμύρνη πολλές πρωτιές (πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτο παιχνίδι με απαραβίαστη εστία, πρώτο γκολ χωρίς πέναλτι), ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε κρατώντας… μαστίγιο και όχι καρότο. Αναγνώρισε μια βελτίωση, αλλά τόνισε εμφατικά ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για σημαντική άνοδο, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Εδειξε, μάλιστα, ανήσυχος για το μέλλον, εάν δεν προκύψει κι άλλη βελτίωση, ενώ μίλησε με σκληρή γλώσσα για κάποια παιδιά από τα τμήματα υποδομής, που πήραν πέρυσι περισσότερο χρόνο απ’ όσο θα έπρεπε λόγω των γνωστών προβλημάτων και νομίζουν ότι αξίζουν και φέτος φανέλα βασικού, χωρίς να δείχνουν βελτίωση.

Η φράση του «κλαίνε σαν τις χήρες» δημιούργησε αίσθηση και ειπώθηκε για να στείλει το μήνυμα ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και πρέπει όλοι να προσπαθήσουν σκληρά ακόμα και για μια θέση στη 18άδα. Αίσθηση, επίσης, προκάλεσε και η δήλωσή του ότι «ο Χατζηγιοβάνης θέλει να φύγει».

• Διέψευσε ο Παναθηναϊκός δημοσιεύματα περί επαφών του με τον Αλεσάντρο Σόλι προκειμένου να αναλάβει την ευθύνη ανεύρεσης ταλέντων. Οπως τονίζεται, ο ίδιος ο Ιταλός πλησίασε τους «πράσινους», χωρίς καμία συνέχεια. Διαψεύστηκε, επίσης, ότι ο Νούνες πλήρωσε εισιτήριο για να δει τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ηταν εκτός αποστολής και πήγε στη Ν. Σμύρνη με προσκλήσεις που του εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν κάθισε στο θεωρείο των φιλοξενουμένων γιατί συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή