Πώληση 37 ιδιόκτητων ακινήτων από Πειραιώς

Πώληση 37 ιδιόκτητων ακινήτων από Πειραιώς

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πώληση 37 ιδιόκτητων ακινήτων προχωρά στις 20 και 21 Νοεμβρίου η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας τον ιδιόκτητο δικτυακό τόπο www.properties4sale.gr. Πρόκειται για ακίνητα από όλη την Ελλάδα, κυρίως διαμερίσματα και μονοκατοικίες, όπως επίσης καταστήματα και οικόπεδα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται μεταξύ 15.000 ευρώ και 310.000 ευρώ, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα άμεσης αγοράς, όπως επίσης και χρηματοδότησης της αγοράς των ακινήτων, με ευνοϊκούς όρους από την ίδια την τράπεζα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες, η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε άλλη μια διαδικασία πωλήσεων, καθώς διέθεσε 32 ιδιόκτητα ακίνητα, αντί τιμήματος 4,2 εκατ. ευρώ. Για τα ακίνητα αυτά εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από 240 και πλέον φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποβάλλοντας προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα του ενός ακίνητα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας που διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate ξεπερνούν τις 13.600 άτομα. Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονταν μεταξύ 13.000 και 560.000 ευρώ.

Σε πρόσφατες τοποθετήσεις του, στο πλαίσιο του 20ού ετήσιου συνεδρίου ακινήτων Prodexpo, ο κ. Γιώργος Κορμάς, διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, έκανε λόγο για εντυπωσιακή αύξηση στη ζήτηση και στις αξίες των ακινήτων, μόνο όμως σε συγκεκριμένες περιοχές και κατηγορίες, όπως για παράδειγμα τα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, όπως σημείωσε, καθώς η αγορά ακινήτων εισέρχεται σε έναν, νέο κύκλο ανάπτυξης, ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος παραμένουν. Eνα τέτοιο παράδειγμα είναι η έλλειψη διαφάνειας στην αγορά, καθώς εξακολουθούν να μην υπάρχουν κοινά αποδεκτοί δείκτες τιμών πώλησης ακινήτων και γνώση των συναλλαγών που πραγματοποιούνται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή