Ολυμπιακός: Επιχείρηση… Ξάνθη και μετά η Μπάγερν

Ολυμπιακός: Επιχείρηση… Ξάνθη και μετά η Μπάγερν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης σε ένα γήπεδο όπου πέρυσι άφησαν δύο βαθμούς.

Αλλος στόχος για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει, παρά μόνο η νίκη, η οποία θα του επιτρέψει να ξεφύγει πέντε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» να υποδέχεται σε 24 ώρες στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τους βαθμούς, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν την ερχόμενη Τετάρτη στο Μόναχο, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Πανιώνιο (εκτός) και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν ετοιμάζονται μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους 2.000 οπαδούς τους, ενώ παράλληλα ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, με δήλωσή του επιτέθηκε στην ακριτική ομάδα, αφήνοντας αιχμές για σύνδεση με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα «επιτέθηκε» στην ΕΠΟ και στον πρόεδρό της, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και στον Μέλο Περέιρα. Στο κάδρο των δηλώσεών του συμπεριλήφθηκε και ο Βόλος, εξαιτίας της απουσίας των δανεικών στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τόσο η Ξάνθη όσο και η ομάδα της Μαγνησίας απάντησαν με ανακοινώσεις τους στον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή