Πρόσωπα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ (φωτ.), σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτονται να σπάσουν μια παράδοση ετών και να μη γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αν, όπως μεταφέρουν οι ειδικοί στο βασιλικό ρεπορτάζ, η ατμόσφαιρα μεταξύ του ζεύγους και της υπολοίπων μελών δεν είναι και τόσο καλή, τότε αυτή η κίνηση, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, αναμένεται να οξύνει και άλλο τα πνεύματα. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και… δούκισσες.

(…) Σαράντα ακτιβίστριες, περίπου, εμπόδισαν την προβολή της νέας ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι με τίτλο «J’accuse» στο Παρίσι. Η ταινία του, που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες λίγες μέρες μετά την ανοιχτή επιστολή της ηθοποιού Βαλεντίν Μονιέ στην εφημερίδα Le Parisien, όπου αναφέρει ότι το 1975, όταν εκείνη ήταν 18 ετών, ο Πολωνός σκηνοθέτης τη βίασε. Ο 86χρονος σήμερα Πολάνσκι αρνείται τις κατηγορίες.

(…) Ο Καναδός πολυεκατομμυριούχος και ιδρυτής του Τσίρκου του Ηλιου, Γκι Λαλιμπέρτ, κρατείται με την κατηγορία ότι στο ιδιωτικό νησί του στον Ειρηνικό καλλιεργούσε κάνναβη. Από το στενό του περιβάλλον εκδόθηκε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί την κάνναβη για ιατρικούς και προσωπικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή