Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το θέατρο Οδού Κεφαλληνίας και η Μπέττυ Αρβανίτη παρουσιάζουν το έργο του Τόμας Μπέρνχαρντ «Πριν την αποχώρηση», σε σκηνοθεσία Nίκου Μαστοράκη. Στις 9 μ.μ. Κεφαλληνίας 16Α.

– Το διήμερο συνέδριο «Οι κοινότητες στο προσκήνιο: Η εμπειρία της ενεργοποίησης πολιτών μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς» διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός The Heritage Management Organization, σε συνεργασία με την «Ελευσίνα 2021 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Στις 3.30 μ.μ. Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας, Χαριλάου 28, Ελευσίνα.

– Οι Πυξ Λαξ (Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας) παρουσιάζουν τα αγαπημένα τραγούδια τους σε μια μουσική παράσταση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στην «Οδό Λυσίου». Στις 10.30 μ.μ. Λυσίου και Μνησικλέους, Πλάκα.

– Εκθεση με το έργο του Κοσμά Ξενάκη –ενός από τους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς– «Χασάπηδες και κριοφόροι» παρουσιάζεται από το ΜΙΕΤ και φιλοξενείται στο ισόγειο του Μεγάρου Εϋνάρδου. Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου. Εως 28/3.

– Στη νέα εικαστική έκθεση με τίτλο «Αρχαιόμορφες παραλλαγές», η Μαρία Πατσή παρουσιάζει μια σειρά έργων μεικτής τεχνικής, σχεδίου, χαρακτικής και ψηφιακής τέχνης. Καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, 28ης Οκτωβρίου 44.

– Η Γκαλερί Χρυσόθεμις παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Κυριακίδη, με έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων. Εως 31/12. Καλογρέζης 14, Χαλάνδρι.

– Η Blender Gallery παρουσιάζει την έκθεση των Αλέξανδρου Μαγκανιώτη και Κωνσταντίνου Πάτσιου με τίτλο «Where are the lotus eaters?». Εως 1/2. Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή