Με βασικούς στα Ιωάννινα ο Παναθηναϊκός για ΠΑΣ

Με βασικούς στα Ιωάννινα ο Παναθηναϊκός για ΠΑΣ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω του αφήνει ο Παναθηναϊκός τη σκόνη από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να αφοσιωθεί στον σημερινό (17.15) αγώνα του στα Γιάννενα. Το Κύπελλο προσφέρει στους «πράσινους» την ευκαιρία για μια διάκριση που δεν έχουν στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να κάνει μια προσεκτική διαχείριση, ώστε να περιορίσει τις πιθανότητες μιας δυσάρεστης έκπληξης. Ο ΠΑΣ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 και ο Δώνης θα χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς, παρότι η ρεβάνς στην Αθήνα του επιτρέπει να κάνει μεγαλύτερο ροτέισον. Εκτός αποστολής άφησε μόνο τους Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Ινσούα και Μακέντα για να τους ξεκουράσει. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, με την παρουσία αρκετών φίλων του Παναθηναϊκού.

• Αγνοια δηλώνουν η Μπενφίκα και ο Παναθηναίκός σχετικά με την αναφορά του μάνατζερ του 26χρονου διεθνούς Τανζανού επιθετικού, Σιμόνο Εμσουβά, περί πρόθεσης της πορτογαλικής ομάδας να τον αποκτήσει από την Ντιφάα του Μαρόκου και να τον δώσει δανεικό στους «πράσινους» ώς το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή