Το μεγάλο στοίχημα; Ενότητα, ομοψυχία

Το μεγάλο στοίχημα; Ενότητα, ομοψυχία

Κύριε διευθυντά

Η  κοινωνία μας και το μεγαλύτερο μέρος της δεν θέλει τους πολιτικούς μας να κραδαίνουν σπαθιά και καριοφίλια. Ούτε και να την καλούν να βγει στους δρόμους. Ή να πάρει τα όρη και τα βουνά. Η κοινωνία μας θέλει τους πολιτικούς μας να είναι πάντα ειρηνικοί. Και να σαλπίζουν την εθνική μας συμφιλίωση.

Και ομοψυχία. Ετσι τους θέλουμε τους πολιτικούς μας. Να είναι σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και τις δύσκολες, μεγαλόψυχοι και ενωτικοί. Και να το προσπαθούν ειλικρινά να κλείσουν όλες τις πληγές που μας άφησαν τα κατά καιρούς αλληλοφαγώματά μας. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σε όλα τα κόμματα για το 2020.

Να βάλουν όλα νερό στο κρασί τους και να προτάξουν για όλα τα προβλήματά μας τη συνεννόηση, τη συνεργασία και τη συμπόρευση. Ωστε το 2020 να είναι ένα καθοριστικό και ιστορικό ορόσημο για την από εδώ και πέρα πορεία. Προκειμένου να πάρει και η δική μας χώρα τα πάνω της οικονομικά. Και ας έχουν επιπλέον υπόψη τους οι πολιτικοί μας ότι για τους σημερινούς πολίτες δεν δημιουργούν καμία απολύτως αίσθηση ούτε οι διάφοροι θεατρινισμοί τους ούτε και αυτή η πεζοδρομιακή φρασεολογία στη Βουλή.

Τάκης Σουβαλιώτης, Χαλανδρίτσα Πατρών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή