Καταφύγιο για σύγχρονους καουμπόηδες

Καταφύγιο για σύγχρονους καουμπόηδες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς και ορμητήριο για πολλούς Νεοϋορκέζους που θέλουν να ξεφύγουν από την πόλη, ο εθνικός δρυμός Catskills (δυόμισι ώρες από τη Νέα Υόρκη) ετοιμάζεται να καλωσορίσει ένα νέο πολυτελές καταφύγιο, που θα συναρπάσει τους λάτρεις τόσο της φύσης όσο και της άγριας Δύσης.

Καταφύγιο για σύγχρονους καουμπόηδες-1

Το Urban Cowboy Lodge είναι το τρίτο κατά σειρά κατάλυμα της αλυσίδας Urban Cowboy με το χαρακτηριστικό ντιζάιν, που φέρνει στον νου ράντσα καουμπόηδων και καταλύματα Ινδιάνων.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται στις πηγές του ποταμού Esopus –που έχει πάρει το όνομά του από την ομώνυμη ινδιάνικη φυλή που κατοικούσε στην περιοχή στις αρχές του 17ου αιώνα– και προσφέρεται για πεζοπορία και σκι στα γύρω βουνά ή ψάρεμα στο ποτάμι.

Καταφύγιο για σύγχρονους καουμπόηδες-2

Τα δωμάτια του Lodge απολαμβάνουν θέα στα όρη Catskills από τα μεγάλα μπαλκόνια τους και είναι εξοπλισμένα με τζάκι, κατά παραγγελία έπιπλα, αυθεντικά έργα τέχνης και ταπετσαρίες σχεδιασμένες στο χέρι.

Στις παροχές περιλαμβάνονται σάουνα και spa, εστιατόριο με τοπική κουζίνα, αλλά και δραστηριότητες όπως μαθήματα yoga και τοξοβολία.

urbancowboy.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή