Συζητήθηκε στην ΕΠΟ το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη

Συζητήθηκε στην ΕΠΟ το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ συζητήθηκε χθες η υπόθεση της μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών της Ξάνθης από τη Bιαμάρ στην εταιρεία Ιnsports. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του επικεφαλής της διεύθυνσης Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, ήταν θετική για την ομάδα της Θράκης, αφού αναγνώρισε ότι υπάρχουν κάποιες τυπικές ελλείψεις στον φάκελο της αδειοδότησης, ωστόσο δεν τις θεωρεί ουσιώδεις και προτείνει χρηματικό πρόστιμο και όχι αφαίρεση βαθμών ή απαγόρευση μεταγραφών, όπως είναι η ανώτατη ποινή. Η απόφαση του οργάνου της ΕΠΟ αναμένεται να εκδοθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Mέχρι την Πέμπτη, τόσο ο Ολυμπιακός, που έχει καταγγείλει πολυϊδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, όσο και οι δύο καταγγελλόμενες ΠΑΕ θα πρέπει να καταθέσουν υπομνήματα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, της οποίας η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα 27/1.

Xθες ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει: «Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ). Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε. Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του, καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ. Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε. Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς (σ.σ.: χθεσινούς) ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή