Επεισόδια στις Καστανιές Εβρου – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)

Επεισόδια στις Καστανιές Εβρου – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο τελωνείο των Καστανιών. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, απαντώντας στη ρίψη πετρών και άλλων αντικειμένων από την πλευρά των συγκεντρωμένων προσφύγων και μεταναστών.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων αποτροπής εισόδου παράνομων μεταναστών, άνδρας της Ελληνικής Αστυνομίας τραυματίστηκε στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την άλλη πλευρά.

Επεισόδια στις Καστανιές Εβρου – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)-1

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες. Είναι καλά στην υγεία του και παρά τον τραυματισμό του ζήτησε σύντομα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Πηγές από την ελληνικά πλευρά αναφέρουν ότι οι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν στην ελληνική πλευρά και οι Τούρκοι ρίχνουν χημικά στις ελληνικές δυνάμεις. 

Επεισόδια στις Καστανιές Εβρου – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)-2

Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατός, με τους πρόσφυγες και μετανάστες να εκσφενδονίζουν πέτρες και ξύλα κατά των παρατεταγμένων δυνάμεων που προσπαθούν να τους απωθήσουν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Επεισόδια στις Καστανιές Εβρου – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)-3
Επεισόδια στις Καστανιές Εβρου – Τραυματίστηκε αστυνομικός (βίντεο)-4

Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί φθορές από τον πετροπόλεμο, ενώ στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή