Τροχαίο με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στο Σχηματάρι – Εκτροπή κυκλοφορίας στο σημείο

Τροχαίο με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στο Σχηματάρι – Εκτροπή κυκλοφορίας στο σημείο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα, στο 65,5 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην έξοδο για το Σχηματάρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ξαφνικά έπεσαν σωλήνες στο δρόμο από ένα φορτηγό που τις μετέφερε, ενώ ο οδηγός ενός άλλου φορτηγού που ακολουθούσε, στην προσπάθειά του να τους αποφύγει, έπεσε πάνω σε κολόνα. Σε δευτερόλεπτα προσέκρουσε πάνω του και ένα Ι.Χ αυτοκίνητο.

Στο σημείο εγκλωβίστηκαν ο οδηγός του δεύτερου φορτηγού, που απεγκλωβίστηκε νεκρός από πυροσβέστες και του Ι.Χ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Β' Αυτοκινητοδρόμων.

Επίσης, εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος των Οινοφύτων, λόγω του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στην έξοδο για το Σχηματάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η εκτροπή της κυκλοφορίας πρόκειται να διαρκέσει για ώρες, προκειμένου να απομακρυνθούν από την εθνική οδό τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, αλλά και οι σωλήνες που έχουν πέσει στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή