Μπόλμπος: Για κρεατοφάγους

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δικά τους ντόπια κρέατα και πολύ προσιτές τιμές, ο Μπόλμπος είναι must αν βρεθείτε στην Επίδαυρο.

Η θέση: Στην παλιά Επίδαυρο, σε ένα στενάκι, 2 δρόμους πάνω από το λιμάνι. Εύκολο παρκάρισμα στο δημοτικό πάρκιγνκ δίπλα στη θάλασσα.

Μπόλμπος: Για κρεατοφάγους-1

Η ατμόσφαιρα: Πέτρινοι τοίχοι, τζάκι και για το καλοκαίρι μια μεγάλη αυλή, όπου στήνονται οι σούβλες και καίει και ο χτιστός φούρνος.

Το φαγητό: Στον Μπόλμπο θα ευχαριστηθείτε καλοψημένο κρέας. Οι ίδιοι έχουν και κρεοπωλείο και οι παρασκευές είναι δικές τους. Κοκορέτσι, κοντοσούβλι και αρνί περνιούνται στη σούβλα τα Σαββατοκύριακα, ενώ διαθέτουν όλη την ποικιλία των ψητών στα κάρβουνα: πεντανόστιμο παϊδάκι, αφράτο μπιφτέκι, ζουμερές μπριζόλες, ψαρονέφρι, κοτόπουλο κ.λπ. Το αρνάκι στον φούρνο με πατάτες που δοκιμάσαμε ήταν λουκούμι, μελωμένο και καλοψημένο. Στα συν οι πατάτες τηγανητές, κομμένες στο χέρι, η χορταστική χωριάτικη με φέτα πικάντικη της περιοχής και το ψωμί που ήρθε ψημένο στα κάρβουνα με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη.

Μπόλμπος: Για κρεατοφάγους-2

Ο λογαριασμός: 10-15 €/άτομο χωρίς τα ποτά.

Η κάβα: Μπίρες, αποστάγματα και χύμα κρασί από τη Νεμέα.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά μετά τις 20.00, Κυριακή μεσημέρι & βράδυ.

Μπόλμπος,

Πίσω από το λιμάνι, Παλαιά Επίδαυρος,

Τ/27530-41.471

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή