Παγκόσμια ημέρα πίτσας σήμερα – Δείτε τις προσφορές του Deliveryman σε πίτσες!

Τον 10ο αιώνα στη Νάπολη της Ιταλίας, θα μπορούσε κανείς να πει πως “ξεκίνησε” η Παγκόσμια ημέρα πίτσας, χρονική περίοδος στην οποία παρατηρήθηκαν και οι πρώτες αναφορές στο θρυλικό αυτό φαγητό το οποίο ξεκίνησε ως ένα απλό φύλλο ψωμιού με σως και τυρί. Με μοναδικό σκοπό, να αποτελέσει ένα έκτακτο σνακ.

Το 1905, η πίτσα κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, μια πιτσαρία υπό την ονομασία Lombardi’s (η οποία… λειτουργεί ακόμα!) συστήνει την πίτσα στους Αμερικανούς, οι οποίοι φυσικά και ξετρελάθηκαν.

Η εξάπλωση φυσικά συνεχίστηκε και σε άλλες χώρες, φτάνοντας στο σήμερα όπου μπορείς να βρεις πίτσα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Που να φαντάζονταν οι τότε δημιουργοί ότι μερικούς αιώνες μετά, αυτό το πρόχειρο σνακ θα κατέκλυζε τον κόσμο και θα συντρόφευε τόσους… ποδοσφαιρικούς αγώνες! Γιατί ας το παραδεχτούμε, ποδόσφαιρο και πίτσα πάνε μαζί.

Το Deliveryman.com.cy λοιπόν, ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού και καφέ, για να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα πίτσας προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις σε πίτσες μόνο για σήμερα που η πίτσα έχει την τιμητική της!

Παράγγειλε πίτσα με έκπτωση από Pizza Mia Λευκωσίας, Pizza Mia Λινόπετρας, Manolito και Andy’s Pizza μέσω Deliveryman τώρα και παρακολούθησε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες χορτάτος!