ΑΠΟΕΛ/ Σε κάθε παιχνίδι και ΚΑΤΙ καινούργιο! (Βίντεο)

Ο τρόπος που επικράτησε το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το ευρύ σκορ, είναι κάτι που σχολιάζεται αρκετά στους ποδοσφαιρικούς… κύκλους.

Πέραν από τα προφανές, υπάρχουν κι άλλα μικρά μικρά κομμάτια τα οποία αξίζουν αναφοράς. Ένα εξ’ αυτών, αφορά τον Πάολο Τραμεντζάνι και την εξαιρετική δουλειά που κάνει στα στημένα της ομάδας του…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, Live Streaming, 300+ ειδικά στοιχήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς!

Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ… ξεδιπλώνουν στο χορτάρι νέες κομπίνες από στημένες φάσεις και οι οποίες είναι ξεκάθαρα προϊόν της δουλειάς που γίνεται στον «Parimatch Αρχάγγελο», αφού δεν είναι «σέντρα και κεφαλιά», αλλά προϋποθέτει συγχρονισμό και συνεργασίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γκολ του Εφραίμ κόντρα στην ΕΝΠ…

Απέναντι στον Απόλλωνα, δεν σημειώθηκε γκολ από παρόμοια φάση αφού ο Ζαχίντ γλίστρησε την στιγμή της τελικής πάσας! Στο 30’, ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε με πάσα το φάουλ που κέρδισαν οι «γαλαζοκίτρινοι» από μακρινή απόσταση. Η πάσα ήταν στον Μοράις και αυτός με την μία πέρασε κάθετα στον κενό χώρο, εκεί που ο Ζαχίντ έφυγε με ταχύτητα, όταν η μπάλα έφτασε στον Πορτογάλο. Την στιγμή της τελικής πάσας ο Νορβηγός έχασε την ισορροπία του και δεν πρόλαβε να κάνει το κατάλληλο γύρισμα ωστόσο ακόμα κι έτσι, φάνηκε στο χορτάρι μία ακόμη εξαιρετικά δουλεμένη κομπίνα του Τραμεντζάνι και των ποδοσφαιριστών του.