Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Κωνσταντίνος

Ενημέρωση από το σωματείο του ΑΠΟΕΛ για την παρουσία του Κωνσταντίνου Αντωνίου στον 6ο αγώνα κυπέλλου στην Αγκροκηπιά.

Εντυπωσιακή παρουσία είχε ο αρχηγός της ποδηλατικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ στον 6ο αγώνα κυπέλλου που διεξήχθη την Κυριακή 05 Μαΐου στην Αγκροκηπιά. Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Master 1, αλλά και Overall. Ακόμη τρεις διακρίσεις για τους γαλαζοκίτρινους σε 10 συμμετοχές.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ο Λοΐζος Χατζηπαυλής τερμάτισε 2ος στην κατηγορία Παίδων.

Επιπρόσθετα, οι Μιχάλης Νικολάου και Κωνσταντίνος Κολοκασίδης κατέκτησαν τη 2η θέση και την 3η θέση στην κατηγορία CFA Ανδρών και CFA 40+ αντίστοιχα.

Ευχαριστίες στους χορηγούς του τμήματος: Poumpouris electrical, bdswiss, Perskindol, VITABIOTICS, CVS, pilides eyeland, CYCLO SHOP, HPA construction, REACT Estates, Cassoulides Masterprinters, maouris oikoset, GARMIN CYPRUS, Synapsis Cyprus, Delorbis, winmasters, ACS Courier.