Περιπτώσεις που αρέσουν στον Πάολο!

Τα μπράβο του Ιταλού πήραν οι νταμπλούχοι μετά το τέλος του τελικού…

Ο Πάολο Τραμεντζάνι μπήκε στο γήπεδο και το χάρηκε μαζί τους, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη και τα κατορθώματα τους.

Δυο παίκτες από την ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ που αρέσουν στον Ιταλό κόουτς είναι ο Ανδρέας Αρτεμίου και Ανδρέας Κατσαντώνης.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ο «killer» του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αρκετό καιρό υπό το μικροσκόπιο του Τραμεντζάνι, τον οποίο έχει χρησιμοποιήσει σε φιλικά παιχνίδια (σκόραρε στον αγώνα με την Ural) και στον αγώνα Κυπέλλου με την Αγία Νάπα.

Η άλλη… περίπτωση είναι ο Αρτεμίου με τον μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ να μπαίνει σταδιακά στο κατώφλι της πρώτης ομάδας μετά από εντολή του Ιταλού. Ο κοντόσωμος χαφ έχει στοιχεία που αρέσουν ιδιαίτερα στον κόουτς του ΑΠΟΕΛ, όπως η αντίληψη και η εξυπνάδα στο παιχνίδι του.

Αυτοί και διάφοροι άλλοι ταλαντούχοι είναι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν πιο ενεργά στο «περιβάλλον»… «Pari Match Αρχάγγελος».