ΑΠΟΕΛ-ΣΕΡΒΙΑ/ Απ' το δίδυμο των φορ το 2007, στον Μάτιτς το 2019!

Πριν από πολλά χρόνια, η παρουσία Σέρβων (Γιουγκοσλάβων τότε) στις ποδοσφαιρικές μας ομάδας ήταν κάτι σαν άγραφος κανόνας.

Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αρχίσει να… ξεθωριάζει αφού οι ομάδες μας μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να ψάξουν και σε πιο μακρινές χώρες, πέραν από τις γειτονικές.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Με αφορμή την απόκτηση του Ούρος Μάτιτς από το ΑΠΟΕΛ, η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επιστρέφει μερικά χρόνια πίσω για να φτάσει στην τελευταία φορά που Σέρβος ποδοσφαιριστής φόρεσε την γαλαζοκίτρινη φανέλα. Και είναι πολλά τα χρόνια, μια ντουζίνα!

Σεζόν 2007-08 και το ΑΠΟΕΛ ενισχύεται με δύο Σέρβους επιθετικούς. Την Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τον Νεμάνια Τσόροβιτς απ’ την ΑΕΛ και την χειμερινή, με τον Νέναν Μιροσάβλιεβιτς απ’ την Smederevo.

Ο πρώτος έμεινε μόνο για μια σεζόν, σκόραρε 2 γκολ και επέστρεψε στην ΑΕΛ ενώ ο «Μίρο» πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθώντας τα μέγιστα το ΑΠΟΕΛ στην είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Συνολικά έμεινε για 3,5 σεζόν και σκόραρε 21 γκολ.

Από τότε, από την σεζόν 2007-08 χρειάστηκε να περάσουν 12 χρόνια για να… ντύσει ξανά Σέρβο στα γαλαζοκίτρινα το ΑΠΟΕΛ, με την απόκτηση του Μάτιτς! 

Σε αυτό το διάστημα αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές απ’ την Κροατία, την Βοσνία και τα Σκόπια αλλά όχι απ’ την Σερβία!